DBV Ju-jitsu Obala in DBV Ippon Sevnica – Skupni trening in druženje na Debelem Rtiču

Člani DBV Obala in DBV Ippon so 15. junija preživeli prijetno soboto v Mladinskem zdravilišču in letovišču na Debelem Rtiču. »Ipponovci«, ki so na morje prispeli z avtobusom TURIZEM TONI –Sevnica, so bili prijetno sprejeti s strani vodje sektorja za prodajo in pedagoško dejavnost Uprave Mladinskega zdravilišča in letovišča mag. Veronike Grmek Vilhar in Shihana DBV Obala Damjana Apollonija.
Sledil je skupni trening mladih članov obeh društev, ki so ga vodili; Damjan Apollonijo 5 DAN, Andrej Cešek 2.DAN in Miran Grubenšek 6.DAN. Na treningu so mladi na začetku spoznali kar nekaj elementov tradicionalnega Ju-jitsa, v nadaljevanju pa uporabne tehnike tekmovalnega juda. Do kosila je sledilo druženje mladih športnikov obeh društev. Trenerji so med seboj izmenjali izkušnje življenja in dela z mladimi športniki. Ostali pa so si ogledali letovišče.
Po kosilu je sledil še en prijeten del. Namreč vodstvo DBV Ippon se je odločilo in povabilo ob koncu spomladanskega dela treningov, da na morje povabi tudi starše naših mladih tekmovalcev. Druženje, kopanje in zabava so potrdili, da se lahko imajo vsi » ki jim bije srce za »Ippon« lepo in veselo. To soboto so bili vsi vstran od skrbi, tekmovalnega navijanja, vstran od vsakodnevnih neprijetnih skrbi.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.