Mojstrica ju jitsa JANJA VAVTAR uspešna na licenciranju strokovnega kadra

Ju jitsu zveza Slovenije (članica OK Slovenije) je včeraj v Policijski akademiji v Tacnu organizirala licenciranje strokovnega kadra, ki aktivno sodelujejo v procesu izobraževanja v klubih.
Na seminarju je uspešno potrdila licenco za usposabljanje tudi mojstrica, večkratna državna prvakinja in uspešna trenerka DBV IPPON Sevnica Janja VAVTAR (mojstrica 1. DAN JJZS).
Janja VAVTAR se je po kratki prekinitvi ponovno vrnila v Šolo borilnih športov IPPON SEVNICA, kjer skupaj z ostalimi člani Strokovnega sveta skrbi za množico mladih, ki z veseljem obiskujejo treninge in napredujejo v uspešne mlade športnike »ippončke«.
Njene dosedanje izkušnje, tekmovalni dosežki in izredno veselje do dela z mladimi so že vidni v tej sezoni. V naše vrste prihaja vse več mladih. Šola IPPON SEVNICA se približuje željni številki 100 članov. K temu so pripomogli vsi; Člani strokovnega sveta, mladi športniki, starši, vsi ki upoštevajo BUDO NAČELA. Pri nas si pasov ne podeljujemo administrativno. Pri nas tekmovanja in poročanja ustvarjamo na resničnih podatkih, in ne zavajamo javnosti. Želimo biti uspešna-iskrena športna sredina.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.