2. TRADICIONALNI POKAL KS SEVNICA V JU JITSU ZA MLADE do U15

Krajevna skupnost Sevnica in Društvo borilnih veščin IPPON SEVNCA sta v soboto 19.5.2018 organizirala tradicionalni turnir v JU JITSU za mlade športnike v kategorijah do U15. Vsako leto je tekmovanje namenjeno množični šoli mladih športnikov, ki skozi šolsko leto vadijo plemenito borilno veščino v  »ŠOLI SAMOOBRAMBE-JU JITSA IPPON SEVNICA«. Večji del mladih, skoraj 50 tekmovalk in tekmovalcev se je zbralo dopoldne v Športnem domu Sevnica, kjer so na treh tatamijih pokazali znanje in pomerili moči v parternem ju jitsu. Glede narave tekmovanja na mehkih blazinah je tovrstno tekmovanje izredno všeč mladim športnikom.

Na začetku je tekmovanje mladih športnikov odprla predsednica Sveta KS Sevnica Stanka ŽIČKAR. Tekmovalce, starše, dedke in babice, ki so močno navijali, pa sta pozdravila še poslanec DZ Tomaž LISEC in direktorica KŠTM Mojca PERNOVŠEK. Prisotni so v nadaljevanju tudi podeljevali odličja in pokale za osvojena mesta.

Letos je prehodni Pokal KS Sevnica osvojila; Osnovna šola Boštanj, 2. mesto je dosegla Osnovna šola Sava Kladnika Sevnica, 3. mesto s pokalom pa bo krasilo vitrino Osnovne šole Blanca.

Organizatorja se ob tej priliki zahvaljujeta; Pekarni Kruhek, Pizzeriji Rondo, Sadjarstvu Blanca in Vini d.o.o. Z njihovo pomočjo je tekmovanje bilo za naše mlade IPPONČKE mnogo bolj prijetno in pestro.

S tem tekmovanjem so mladi zelo uspešno zaključili prvo polletje 2018 na tekmovalnem področju. V tujini in Sloveniji so na 8 tekmovanjih osvojili kar 107 medalj. Doseženi rezultati kažejo, da vodstvo društva, ki letos praznuje 20 let delovanja, skrbi razvoj in uspešno pot mladih športnikov.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.