DBV IPPON in FUNDACIJA CNNB1 V SEVNICI Z BAZARJEM ZA URBANA USPEŠNA

V soboto, 11. septembra, je organizatorjem bazarja v Sevnici Koraki za Urbana s pomočjo obiskovalcev, pohodnikov, tekmovalcev na teniškem turnirju in poslanimi sporočili Urban5 na 1919 uspelo zbrati 37.785,94 EUR.

V prijetnem sobotnem dopoldnevu se je na ploščadi pred športnim domom zbrala pestra množica staršev z otoki. Ti so po otvoritvenem pozdravu župana Srečka Ocvirka, direktorice KŠTM Mojce Pernovšek ter Špele in Sama Miroševiča skupaj odšli na pohod do Sv. Roka. Po vrnitvi s pohoda in preštetih korakih za Urbana se je bazar nadaljeval z lutkovno predstavo, glasbenimi točkami Sarah Senica in Alena Zabasu, diskom Kreativnih animatorjev, teniškim turnirjem za Urbana ter NARF-igrami Mini kraljestva. Obiskovalci so se v nadaljevanju razveselili nastopa otroške pevke Romane Krajnčar in reparja Nipkeja. Na stojnicah so ponudbo predstavile članice Aktiva kmečkih žena Sevnica in izkupiček podarile Urbanu.

Organizacijski odbor so sestavljali DBV Ippon, Fundacija CNNB1, KŠTM Sevnica in PD Lisca Sevnica, vsi pa se zahvaljujejo vsem donatorjem dobrot, s katerimi so se posladkali mladi obiskovalci.

Miran Grubenšek